Wesele




Wesele

     Posiadając wieloletnie doświadczenie przy organizacji przyjęć weselnych pragniemy uczynić ten specjalny dzień dla Państwa , dniem niepowtarzalnym, pełnym wspaniałych doznań oraz wspaniałej zabawy. ​ 
     
     W myśl staropolskiej tradycji witamy Młodą Parę chlebem i solą oraz wodą lub wódką, częstujemy wszystkich Gości kieliszkiem musującego wina, by mogli wznieść uroczysty toastMenu weselne wyróżnia się różnorodnością potraw, włącznie z uwzględnieniem różnego rodzaju diet i alergii pokarmowych . W cenie menu zapewniamy również napoje zimne i gorące, pieczywo ciemne i jasne oraz owoce. Zabawa weselna odbywa się w klimatyzowanych salach, które starannie przygotowujemy i dekorujemy
Państwo Młodzi otrzymują w prezencie apartament, Istnieje również możliwość wynajęcia dodatkowych dwóch pokoi tak aby w noc wesela zapewnić nocleg swoim rodzicom lub gościom weselnym. We wszystkich etapach przygotowań oraz w trakcie wesela Młodą Parę wspiera konsultant ślubny, który pomaga Młodym przygotować idealne wesele. Naszą uwagę skupiamy także na najmłodszych Gościach. Udostępniamy kącik zabaw, a przy większej liczbie dzieci istnieje dodatkowa możliwość wynajęcia animatora
Dzieci do 3 roku życia gościmy nieodpłatnie, natomiast 3-10 lat za połowę ceny.2019 Oferta Wesele “Na Górce”







DANIE OBIADOWE 

I danie (jedna z propozycji do wyboru) 
  • Rosół z makaronem 
  • Bulion z kołdunami
  • Krem z borowików z grzankami
  • Krem z zielonego groszku z grzankami parmezanem
  • Krem szparagowo-brokułowy z prażoną pestką dyni i parmezanem 
II danie (jedna z propozycji do wyboru) 
  • Schab ze śliwką 
  • Rolada z indyka faszerowana polędwiczką i warzywami w sosie kurkowym 
  • Schab faszerowany w sosie borowikowym 
  • Polędwiczki faszerowane kaszą i grzybami 
  • Zawijaniec po staropolsku w sosie pieprzowym 
Jako dodatek proponujemy ziemniaczki oraz zestaw surówek (poniżej) 
Surówki - (3 do wyboru) 
  • Marchew 
  • Kapusta biała 
  • Kapusta czerwona 
  • Kapusta kiszona 
  • Seler 
  • Buraczki 
  • Por 
Deser - (do wyboru 2 smaki) 
  • Puchar lodowy z bitą śmietaną i musem owocowym ( wanilia ,truskawka lub malina) 
  • Puchar lodowy z bitą śmietaną , bakaliami i polewą czekoladową ( wanilia ,kawa, czekolada, orzech włoski )

KOLACJA I 
(jedna z propozycji do wyboru) 
  • Beef Strogonoff 
  • Bogracz po węgiersku 
  • Pikantna zupa z mlekiem kokosowym i kawałkami kurczaka 
  • Krem z białych warzyw z chipsem z buczku z grzanką 

KOLACJA II 
 (do wyboru po jednej z propozycji dania głównego oraz dodatków) 
  • Rolada z indyka faszerowana szparagami i szynka parmeńską w sosie serowym 
  • Roladka z indyka faszerowana serem brie i orzechami w sosie białym z dodatkiem żurawiny lub sosie żurawinowo-śliwkowym 
  • Kieszeń wieprzowa faszerowana serem i szynką w sosie beszamelowym 
  • Zawijaniec drobiowy z farszem szpinakowym w sosie śmietanowo -cebulowym 
  • Kieszonka drobiowa faszerowana warzywami podana na białym sosie 
  • Polędwiczka z pieca podana na sosie borowikowym 
Dodatki 
  • Ziemniaczki z pieca 
  • Talarki z ziemniaków smażone na maśle z rozmarynem 
  • Kopytka 
  • Ryż z warzywami 
  • Sałatka galicyjska 
  • Mix sałat z winegret 
  • Bukiet gotowanych warzyw lub grillowanych 
  • Tradycyjne buraczki na ciepło 

KOLACJA III 
Barszczyk czerwony z dodatkiem: 
 (jedna z propozycji do wyboru) 
  • Naleśniki ze szpinakiem zapieczone w serze żółtym na półmiskach 
  • Naleśniki z mięsem na półmiskach 
  • Sakiewka z ciasta francuskiego z farszem mięsno-warzywnym 
  • Krokiet z mięsem 
  • Krokiet z kapustą i grzybami 
  • Pasztecik z mięsem 
  • Pasztecik z grzybami 







ZIMNA PŁYTA 
Tradycyjnie przygotowana swojska wędlina oraz pieczone mięsa 
 - serwowana po deserze - 
Możliwość serwowania przekąsek do stołu lub w formie bufetu na osobnym stole.
SAŁATKI (do wyboru dwie propozycje) 
  •  Jarzynowa Pieczarkowa 
  • Z kurczakiem i ananasem 
  • Węgierska Makaronowa 
  • a-la Italia 
  • Z paluszków krabowych i selera marynowanego 
  • Z cieciorki ,soczewicy i tuńczyka 
  • Z pieczonego buraka z kozim serem i dressingiem miodowo-musztardowym 
  • Z grillowanym kurczakiem w sosie winegret 
  • Wiosenna z brokułamiio 

PRZEKĄSKI Z RYB (do wyboru jedna propozycja)
  • Ryba po grecku
  • Śledź w oleju 
  • Śledź w śmietanie 
  • Śledź po japońsku 
  • Śledź po meksykańsku 
  • Pstrąg faszerowany z pieca 
  • Pasztet z pstrąga 
GALANTYNY (do wyboru jedna propozycja) 
 Schab w galarecie po Warszawsku 
 Galaretka drobiowa Ruloniki z szynki nadziewane serkiem ziołowym w galarecie 
Studzienina wieprzowa 
 Galantyna drobiowa 

DODATKOWE PRZEKĄSKI (do wyboru jedna propozycja) 
  • Rolada ze szpinakiem serkiem i łososiem 
  • Ser mozzarella z pomidorami suszonymi 
  • Pomidorki faszerowane sałatką wiosenną 
  • Tarta z warzywami Jaja w sosie tatarskim 
  • Staropolski pasztet z dodatkiem żurawiny 
  • Gęś faszerowana nadzieniem z dodatkiem wątróbki drobiowej, rodzynek i zielonej pietruszki 
  • Łosoś wędzony podany na cieście szpinakowym z serkiem kremowym 
  • Szaszłyczki ze śliwki i boczku z sosem czosnkowym
NAPOJE
Soki owocowe w czterech smakach oraz woda mineralna nie gazowana serwowana w dzbankach stojących na stolikach, woda mineralna gazowana w butelkach, kawa oraz herbata w formie bufetu dostępna bez ograniczeń.

OWOCE 
Owoce serwowane na paterach stojących na stołach lub w formie bufetu. 

DEKORACJE 
Dekoracja żywymi kwiatami. 

POKÓJ HOTELOWY 
apartament dla dwojga.

Ceny

Cena organizacji przyjęcia weselnego uzależniona jest od ilości gości oraz sezonu.
Sezon trwa od maja do października. 
CENY W SEZONIE 

179 zł / osoba - w przypadku liczby gości (pełnych porcji) powyżej 121 
189 zł / osoba w przypadku liczby gości (pełnych porcji) powyżej 91 
199 zł / osoba w przypadku liczby gości (pełnych porcji) powyżej 61 
209 zł / osoba w przypadku liczby gości (pełnych porcji) do 60  

W dni inne niż sobota rabat 10 % (z wyjątkiem dni świątecznych)
CENY PO SEZONIE

161 zł / osoba - w przypadku liczby gości (pełnych porcji) powyżej 121 
170 zł / osoba w przypadku liczby gości (pełnych porcji) powyżej 91 
 179 zł / osoba w przypadku liczby gości (pełnych porcji) powyżej 61 
 188 zł / osoba w przypadku liczby gości (pełnych porcji) do 60 

 W dni inne niż sobota rabat 10 % (z wyjątkiem dni świątecznych)
Ceny gwarantowane dla umów zawartych z wyprzedzeniem nie większym niż 12 miesięcy. W przypadku umów zawartych z wyprzedzeniem większym niż 12 miesięcy cena może ulec zmianie nie więcej niż procent inflacji.
W dni świąteczne poza sezonem obowiązują ceny normalne z sezonu. 

Strona główna     Restauracja     Pokoje gościnne     Oferta     Kontakt
Dekoracje     Usługi dodatkowe     Klasykiem do ślubu     
Wesele     Komunia     Bankiet     Konferencja / Szkolenie     Catering      Menu     Karta win     Drinki 



Copyright ©2020 PerFactoR - Restauracja Na Górce, All Rights Reserved.
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem