Bankiet




Bankiety, przyjęcia czy spotkania okolicznościowe ...


     Bardzo ważną częścią życia naszej restauracji są organizowane przez naszych Gości spotkania rodzinne, przyjęcia urodzinowe, przyjęcia z okazji chrztu świętego oraz wszelkich innych spotkań w gronie najbliższych. Zorganizowane spotkania firmowe cieszą się równie dużą popularnością. Wszystkie spotkania, niezależnie od ich charakteru przygotowujemy z najwyższą dbałością o szczegóły. Przykładamy ogromną wagę do zapewnienia komfortu, personalizacji przyjęcia oraz uwzględnienia wszelkich preferencji dietetycznych oraz alergii pokarmowych.
Specjalizujemy się zarówno w małych kameralnych spotkaniach, jak i dużych bankietach - każde indywidualnie omawiane i szczegółowo dopasowane do Państwa potrzeb.  







Uroczysty obiad

Doskonałe rozwiązanie dla: 
spotkań rodzinnych, obiadów firmowych, styp, wycieczek ...
DANIE OBIADOWE 
I danie (jedna z propozycji do wyboru) 
  • Rosół z makaronem 
  • Bulion z kołdunami 
  • Krem z borowików z grzankami
  •  Krem szparagowo-brokułowy z prażoną pestką dyni i parmezanem

II danie (jedna z propozycji do wyboru) 
  • Schab faszerowany w sosie borowikowym 
  • Polędwiczka wieprzowa faszerowana kaszą i grzybami w sosie borowikowym 
  • Rolada z indyka faszerowana warzywami i polędwiczką w sosie kurkowym 
  • Rolada z indyka faszerowana szpinakiem w sosie z suszonymi pomidorami 
  • Zawijaniec po staropolsku w sosie pieprzowym 
Jako dodatek proponujemy ziemniaczki oraz zestaw surówek (poniżej) 
Surówki - (3 do wyboru) 
Marchew 
Kapusta biała 
Kapusta czerwona 
Kapusta kiszona 
Seler 
Buraczki 
Por 

Deser 
  • deser lodowy z lodów własnej produkcji 
  • (szarlotka lub sernik + 5 zł / osoba) 

NAPOJE 
Soki owocowe w czterech smakach oraz woda mineralna nie gazowana serwowana w dzbankach stojących na stolikach, woda mineralna gazowana w butelkach, kawa oraz herbata w formie bufetu dostępna bez ograniczeń 

 CENA: 60zł / osoba

60 zł / osoba



Pobierz wersje do wydruku

Obiad / kolacja okolicznościowa


Chrzciny

Standardowym elementem przygotowania sali dla przyjęć z okazji Chrztu Świętego jest przewijak. Najważniejszy gGość tego dnia traktowany jest z należytym szacunkiem. 

Przyjęcie

Doskonale pasujące do: 
chrztów, urodzin, pożegnań z pracy, prymicji ... 
DANIE OBIADOWE 
I danie (jedna z propozycji do wyboru) 
  • Rosół z makaronem 
  • Bulion z kołdunami 
  • Krem z borowików z grzankami 
  • Krem szparagowo-brokułowy z prażoną pestką dyni i parmezanem 

II danie (jedna z propozycji do wyboru) 
  • Schab faszerowany w sosie borowikowym 
  • Polędwiczka wieprzowa faszerowana kaszą i grzybami w sosie borowikowym 
  • Rolada z indyka faszerowana warzywami i polędwiczką w sosie kurkowym 
  • Rolada z indyka faszerowana szpinakiem w sosie z suszonymi pomidorami 
  • Zawijaniec po staropolsku w sosie pieprzowym 
Jako dodatek proponujemy ziemniaczki oraz zestaw surówek (poniżej) 
Surówki - (3 do wyboru) 
  • Marchew 
  • Kapusta biała 
  • Kapusta czerwona 
  • Kapusta kiszona 
  • Seler 
  • Buraczki 
  • Por

Deser 

  • deser lodowy z lodów własnej produkcji 
  • (szarlotka lub sernik + 5 zł / osoba)  
ZIMNA PŁYTA
 Tradycyjnie przygotowana swojska wędlina oraz pieczone mięsa oraz:



SAŁATKI (do wyboru jedna)
  • Jarzynowa 
  • Pieczarkowa 
  • Z kurczakiem i ananasem 
  • Węgierska  
  • Makaronowa a-la Italia 
  • Z paluszków krabowych i selera marynowanego 
  • Z cieciorki ,soczewicy i tuńczyka 
  • Z pieczonego buraka z kozim serem i dressingiem miodowo-musztardowym 
  • Z grillowanym kurczakiem w sosie winegret 
  • Wiosenna z brokułami 

PRZEKĄSKI Z RYB 
(do wyboru jedna propozycja) 
  • Ryba po grecku
  • Śledź w oleju 
  • Śledź w śmietanie 
  • Śledź po japońsku 
  • Śledź po meksykańsku 
  • Pstrąg faszerowany z pieca 
  • Pasztet z pstrąga
GALANTYNY 
(do wyboru 1 propozycja) 
  • Schab w galarecie po Warszawsku 
  • Galaretka drobiowa Ruloniki z szynki nadziewane serkiem ziołowym w galarecie 
  • Studzienina wieprzowa 
  • Galantyna drobiowa

DODATKOWE PRZEKĄSKI 
(do wyboru jedna propozycja)
  • Rolada ze szpinakiem serkiem i łososiem 
  • Ser mozzarella z pomidorami suszonymi 
  • Pomidorki faszerowane sałatką wiosenną 
  • Tarta z warzywami Jaja w sosie tatarskim 
  • Staropolski pasztet z dodatkiem żurawiny 
  • Gęś faszerowana nadzieniem z dodatkiem wątróbki drobiowej, rodzynek i zielonej pietruszki 
  • Łosoś wędzony podany na cieście szpinakowym z serkiem kremowym 
  • Szaszłyczki ze śliwki i boczku z sosem czosnkowym
KOLACJA 
(jedna z propozycji do wyboru) 
  • Beef Strogonoff 
  • Bogracz po węgiersku 
  • Pikantna zupa z mlekiem kokosowym i kawałkami kurczaka 
  • Krem z białych warzyw z chipsem z boczku z grzanką 
  • Naleśniki ze szpinakiem zapiekane z serem żółtym na półmiskach plus barszczyk 
  • Naleśniki z mięsem na półmiskach plus barszczyk 

NAPOJE
Soki owocowe w czterech smakach oraz woda mineralna nie gazowana serwowana w dzbankach stojących na stolikach, woda mineralna gazowana w butelkach, kawa oraz herbata w formie bufetu dostępna bez ograniczeń CENA: 

130 zł / osoba

Pobierz wersje do wydruku

Przyjęcie okolicznościowe







Strona główna     Restauracja     Pokoje gościnne     Oferta     Kontakt
Dekoracje     Usługi dodatkowe     Klasykiem do ślubu     
Wesele     Komunia     Bankiet     Konferencja / Szkolenie     Catering      Menu     Karta win     Drinki 



Copyright ©2020 PerFactoR - Restauracja Na Górce, All Rights Reserved.
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem